Waarom deze toolkit?

We willen allemaal een groene planeet en gezond eten voor iedereen. De glastuinbouw zorgt met haar groenten, fruit, bloemen en planten voor een gezonde en gelukkige wereld. Ook innovaties uit de tuinbouw bieden oplossingen voor diverse maatschappelijke uitdagingen. Alleen, vertellen we dat voldoende?

Tuin er niet in...

Een gesprek met mensen van buiten de glastuinbouw is niet altijd eenvoudig. Om zo'n gesprek goed te laten verlopen, heeft Glastuinbouw Nederland speciaal voor haar leden de video Tuin er niet in gemaakt. Bekijk de video hier.

Let op: deze is alleen te bekijken door leden van Glastuinbouw Nederland, die zijn ingelogd op de website. Problemen met inloggen? Neem contact met ons op.

Word ambassadeur van de glastuinbouw

De glastuinbouwsector levert de basis voor een gezonde en gelukkige samenleving. Hoe krijgen we dit met elkaar op het netvlies bij politiek, media, burger en consument?

Dat vertelt Rob Baan van Koppert Cress, tevens bestuurslid van Glastuinbouw Nederland, in deze video.

Aan de slag

Wil jij weten hoe je juist een positieve impact creĆ«ert voor de wereld om je heen? 

  • Door het verhaal achter onze producten te vertellen.
  • Door in gesprek te gaan met allerlei doelgroepen over de sector.
  • Door actief mensen uit te nodigen op het bedrijf. 

Deze toolkit bevat tips en materialen om jouw verhaal te vertellen. Zo verbinden we de glastuinbouw meer met de samenleving. Dat is belangrijk voor onze toekomst in Nederland.